Cum poti accesa puternica energie a inimii tale ca sa-ti generezi Echilibru, Sanatate si Fericire

PENTRU PRIMA DATA OFERITA DE ANNE MARIE si IAN RAMON
IN AFARA ATELIERELOR MERKABA INIMII

RESPIRATIA UNIFICARII

Conectarea cu energia inimii tale este cea mai puternica modalitate pentru a crea echilibru, armonie, iubire, transformare si pace in viata, relatiile si constiinta ta.

Descarca meditatia ghidata RESPIRATIA UNIFICARII si vei avea o ghidare audio pas cu pas pentru a te aduce rapid in cel mai bun echilibru emotional. Mai mult, muzica terapeutica speciala din fundal - sunetul Pamantului - te va sustine in calatoria catre Esenta Ta, catre Sinele Spiritual autentic. Din vibratia pe care o capeti in respiratia unificarii poti sa-ti vindeci intreaga viata si poti crea orice iti doresti cu Gratie si usurinta.

Iata prima inregistrare din pachet, in care descriem despre ce este aceasta initiere in Energia Inimii.
Asculta mai jos prima parte:

DESCARCA TOATA INITIEREAin format digital pentru orice dispozitiv

Este mai mult decat o meditatatie, este o realizare, este o initiere in a experimenta vibratia in care TU si SURSA CREATIEI sunteti UNA.

Prin Respiratia Unificarii iti echilibrezi treptat energia masculina si feminina si patrunzi in spatiul sacru al inimii tale in care poti elibera natural si cu usurinta orice blocaj, orice stari emotionale nedorite si neplacute, orice conflict interior.

Cu cat o practici mai des cu atat noua stare de implinire si echilibru devine mai puternica si predominanta in viata de zi cu zi!

Practicand Respiratia Unificarii vei primi cheia energetica catre frecventa potrivita prin care sa:

  • Accesezi intelepciunea sufletului tau ca sa iei cele mai intelepte decizii in viata de zi cu zi, evitand astfel daune si traume inutile;
  • Incepi sa simti mai clar dincolo de aparente; de exemplu daca o persoana este sincera sau nu fata de intentiile pe care le exprima;
  • Vei dobandi un echilibru emotional din ce in ce mai stabil, servindu-ti ca o protectie impotriva influentelor negative exterioare;
  • Vei elibera usor si natural orice traume din trecut legate de sentimente de vinovatie, rusine, frica, singuratate, abandon sau lipsa iubirii.

Ce probleme pot aparea cand nu esti in frecventa inimii pe care o dobandesti constient in Respiratia Unificarii:

  • Foarte posibil sa ramai cu un conflict interior constant intre viata materiala si viata spirituala care iti poate sabota viata financiara. Acest conflict nu se rezolva pur si simplu citind carti, fara a avea o traire energetica directa. Ramane doar o idee logica;
  • Traumele emotionale din copilarie, de la nastere, care presupun amprente info-energetice de frica, vinovatie, regret pot sabota foarte usor armonia relatiilor tale; Acestea nu pot rezista cand traiesti in vibratia inimii generata de Respiratia Unificarii.
  • Nu accesezi intelepciunea ta Spirituala superioara (Sinele Superior) avand canalele energetice ingustate de frica sau alte emotii nedorite.
  • Nu vei avea pasii specifici ca sa accesezi vibratia inimii ORICAND iti doresti

9̶8̶0̶lei 147lei

Pana recent Respiratia Unificarii a fost disponibila pentru achizitie doar persoanelor care au cumparat bilet de minim 980lei, pentru a parcurge atelierul MerKaBa Inimii.

Am decis sa oferim aceasta meditatie public pentru ca mai multe persoane ne-au scris ca ar dori sa vina la curs insa n-au reusit financiar sau datorita distantei fizice sau timpului limitat de locul de munca, insa noi ne dorim sa sustinem chiar si acele persoane in procesul lor de vindecare si evolutie, cat mai multe persoane sa acceseze constient intelepciunea Inimii si sa ia cele mai bune decizii in viata.

iti oferim ocazia sa cumperi inregistrarea ghidata Respiratia Unificarii (cu Ian Ramon si Anne Marie) la pretul de 147lei.

Le vei putea descarca digital .mp3 (android) si .mp4 (OS X) astfel incat sa le poti asculta pe calculator, laptop sau incarca si ascula pe orice dispozitiv portabil (tableta/telefon).